Draadloos alarm

Niets is waardevoller dan te weten dat uw familie, huis en eigendom veilig en beschermd zijn. Maar als het vooruitzicht van installeren en betalen voor een volledig huisbeveiligingssysteem ontmoedigend is, is een draadloos systeem voor thuisbeveiliging de juiste keuze. Geen draden betekent geen rommelig en ingewikkeld boren in muren, geen ingewikkelde handleidingen en geen technische ervaring nodig – zelfinstallatie is een fluitje van een cent. Zonder de noodzaak om externe installatie aan te schaffen, is een draadloos alarmsysteem goedkoper en net zo betrouwbaar als hard-wired systemen. Bovendien zijn draadloze systemen uitgerust met de meest actuele toeters en bellen van de nieuwste beveiligingstechnologie.

Hoe draadloze alarmsystemen werken

Draadloze huisbeveiligingssystemen hebben een basisstation of systeemcontrolepaneel, wat de hersenen van het systeem zijn. Het is meestal aangesloten op een stopcontact en een telefoonlijn, of het kan op batterijen werken en zijn verbonden via draadloze cellulaire technologie. Het basisstation is waar alle informatie die wordt verzonden van externe sensoren wordt ontvangen. Een draadloos toetsenbord, waar het alarmsysteem is ingeschakeld en uitgeschakeld, kan deel uitmaken van het basisstation of afzonderlijk zijn aangesloten op een geschikte locatie in huis. Ingangssensoren, bewegingsdetectoren en andere sensoren naar keuze, zoals rook, overstroming en temperatuur, kunnen worden toegevoegd. Kortom, wanneer het draadloze alarmsysteem is ingeschakeld, is het basisstation klaar om een ​​signaal van een van de sensoren te ontvangen als ze worden geactiveerd. Zodra een signaal is ontvangen, wordt de huiseigenaar gewaarschuwd via telefoon of internet, kan een alarm klinken en als de bewaking van de woning plaatsvindt, wordt de bewakingsservice op de hoogte gebracht.

Voordelen van Wireless Home Security Alarms

betaalbare
Doe-het-zelf installatie
Geen boren in muren
Installaties op plaatsen met bekabelde systemen kunnen dit niet (door betonnen muren, te kleine zolderruimte, tegelvloeren)
Neem het mee als je verhuist naar een nieuwe woning
Uitbreidbaar, zodat u sensoren en functies kunt toevoegen zoals u wilt
Waar u op moet letten bij aanschaf van draadloze beveiliging voor uw huis

Elk betrouwbaar huisbeveiligingssysteem heeft voldoende opties beschikbaar om aan de behoeften van elke huiseigenaar te voldoen. Terwijl u verschillende systemen en bewakingsopties onderzoekt, moet u rekening houden met de specifieke beveiligingsvereisten van uw familie en eigendommen. Merk op dat het het beste is om eenvoudig te beginnen met uw draadloze beveiligingssysteem, omdat u altijd kunt uitbreiden.

Basisstation aangedreven door elektriciteit of batterij (zorg ervoor dat elektriciteit een back-up van de batterij heeft)
Sensoren voor invoer en bewegingsdetectie
Extra zenders voor detectie van rook, overstroming, koolmonoxide, enz.
Toetsenbord en afstandsbediening inschakelen en uitschakelen
Bewakingscamera’s en video met externe toegang
Verschillende alarmgeluiden, knipperende lichten, tweewegscommunicatie
Paniek knop
Meldingen via telefoon, e-mail, sms of bewakingsservice